google certified
gezondleven.nl
-web.net
Zoeken

home


Vorige pagina

Je bent op:

voeding


Ontdek Carpe Diem

Drink je gezond!

Betekenis Carpe Diem
- Gezondheid is een hoogste goed van de mens, geniet van de ďkunst van het zinvol drinkenĒen pluk de dag. Carpe Diem is een Latijnse uitdrukking en betekent letterlijk pluk de dag. Deze uitdrukking hebben we te danken aan de Romeinse dichter Horatius. De uitdrukking dient nu als metafoor voor het genieten van het nu in plaats van te wachten op wat nog moet komen, maar in de oorspronkelijke context was de betekenis stel niet uit tot morgen wat je vandaag kan doen.

Carpe Diem Kombucha is een frisse en gezonde kruidenthee gefermenteerd met natuurlijke kombucha culturen.
- Kombucha of Komboecha is een drank die ontstaat door gezoete thee te laten fermenteren door bacteriŽn of gistculturen. De cultuur komt oorspronkelijk uit Tibet, waar het al duizenden jaren door de monniken wordt gebruikt. In de traditionele Chinese geneeskunde is Kombucha de thee van de onsterfelijkheid. Ze noemen het ook wel een levenselixer. Carpe Diem Kombachu heeft een harmoniserende invloed op de stofwisseling en darmactiviteit.
- Een zoektocht op internet levert een tweestrijd tussen gelovigen en niet gelovigen op. Wetenschappelijk lijkt het gezonde effect niet bewezen. Wetenschappers raden kombucha zelfs af en het woord kwakzalverij valt zelfsÖoei, oei, oei! Laat ik me maar met het product zelf bezighouden. De drank is verfrissend en heeft een lekkere smaak die moet dienen als een zachte introductie tot deze unieke drank.
- Het product bevat: kruidenthee, bietsuiker, sapconcentraten , kooldioxide, kombuchaculturen, melkzuurbacteriŽn, en hou je vast 0,3% concentraat uit kweepeersap!!!!, witte thee extract en vanille-extract. De smaak? Gewoon een lekker fris drankje
Als je op zoek bent naar een laagdrempelige kombucha, in het bijzonder een die je kunt proberen als je nog nooit hebt gedronken, dan is Carpe Diem een ​​uitstekende keuze.

Carpe Diem Kombucha is verkrijgbaar in de smaken Classic, Quince(kweepeer) en Cranberry.
Beoordeling van Carpe Diem
-Carpe Diem Kombucha Classic - De 'klassieke' variŽteit is een bruisende drank gemaakt met gefermenteerde kruidenthee en acerola-bessen. Het is gezoet met bietsuiker en heeft extra koolzuur van dat wat van nature voorkomt in kombucha.
Aroma en smaak - De geur van Carpe Diem's ​​Classic Kombucha ligt ergens tussen die van ongebrande kombucha en Kombucha Wonder Drink Cherry Cassis. De acerola zorgt voor een zoete, scherpe, kersachtige geur die goed past bij de natuurlijke scherpte van de kombucha. De smaak is zacht, meer zoet dan scherp en verrijkt met een lichte kaneelkruidenoot.
De acerola-bes is een tropische vrucht die eruit ziet en smaakt vergelijkbaar met de gemiddelde kers. De bes wordt alleen aangeprezen vanwege zijn antioxiderende eigenschappen en komt veel voor in veel natuurlijke genezende producten. Afgezien van de overvloedige gezondheidsclaims met betrekking tot kombucha in het algemeen, gaat deze drank helemaal over de smaak. In feite zou je kunnen zeggen dat het de best smakende kombucha op de markt is.

Naast de klassieke smaak produceert Carpe Diem ook kweepeer en cranberry-kombuchas. Beide zijn zeker het proeven waard, omdat ze net zo intrigerend moeten zijn als het origineel.
- Carpe Diem Gingo met druivensuiker werkt een betere concentratie en een verhoogde receptiviteit in de hand.
- Carpe Diem Komucha Cranberry
- Carpe Diem Matcha Groene IJsthee (nashi-peer, gember) Carpe Diem Matcha is een bruisende gezonde groene ijsthee met matcha, nashi-peer, gember en een vleugje citroen. Laag in calorieŽn.
- Carpe Diem Kefir ondersteunt het lichamelijke weerstandsvermogen.
- Carpe Diem Botanic water harmoniseert het lichaam door de kracht van 9 kruiden; berkenblaadjes, vlierbloesem, braamstruikblaadjes, koriander, paardenbloem, jeneverbes, goudsbloem, acai en hibiscus.
Algemene mening. Deze kombucha wordt sterk aanbevolen. Zelfs als je denkt dat je niet van kombucha houdt, probeer deze dan eens. Het heeft een genuanceerde smaak die zoet is zonder overdreven zoet te zijn, en de verfrissende smaak maakt het een ideale zomerse sipper.

Carpe Diem Kombucha is te vinden in verschillende landen over de hele wereld. Het is beslist populairder in Europa dan in de Verenigde Staten en dat kan eenvoudig te wijten zijn aan de smaak en de vraag van de consument. De Amerikaanse markt moet kombucha nog volledig waarderen.
Carpe Diem is een Duits bedrijf. Ze produceren 2 soorten kombucha: Classic en Fresh. Fresh bevat minder calorieŽn. De smaken zijn Classic, Quince (kweepeer) en Cranberry.
Bron: CarpeDiem.com

AloŽ vera een gezonde dorstlesser is

De arts Dioscorides schreef over AloŽ Vera:ďLaat je voeding je medicijn zijn: als je voeding goed is heb je geen medicijn nodig.Ē

AloŽ Vera wordt wereldwijd al duizenden jaren gebruikt vanwege de gunstige invloed op de gezondheid.
- De Egyptenaren ontdekten al meer dan 6000 jaar geleden het geheim van deze bijzondere plant.
- Cleopatra gebruikte het juice van de AloŽ Vera om haar huid mee te verzorgen en er wordt zelfs gezegd dat zij haar schoonheid daaraan te danken had.
- Alexander de Grote liet zijn soldaten het juice gebruiken om hen sneller te laten herstellen van ziekten.
- Maya indianen gaven deze bijzondere woestijnplant de toepasselijke naam: Eeuwige Jeugd

Eigenschappen Tropical AloŽ Vera Juice
- Afkomstig en gemaakt van de AloŽ Vera Barbadensis Miller plant met de meeste polysacheride.
In deze polysacheride zit polimanose, een stof, die een heilzame werking heeft op het versterken van de witte bloedlichaampjes en vernieuwen van cellen.
- Vooral dat laatste remt het verouderingsproces en maakt de huid jonger.

De geschiedenis van AloŽ Vera
AloŽ Vera plant wordt zowel inwendig als uitwendig gebruikt vanwege een aantal belangrijke eigenschappen:

Reinigend
AloŽ vera juice ondersteunt op natuurlijke wijze de inwendige huid door het maag- en darmvlies in goede conditie te houden en is energieverrijkend. Harmoniseert en normaliseert het spijsverteringskanaal. De enzymen in AloŽ Vera ondersteunen de spijsvertering.

Kalmerend
heeft een kalmerende effect op het zenuwgestel waardoor concentratie verbetert en het inslapen gemakkelijker gaat.

Analgetisch
Verlicht pijnen in spieren en gewrichten. Reguleert het cholesterolgehalte.
Tevens bevordert AloŽ vera de zuurstofopname in het bloed.

Zie voor meer wetenswaardigheden op de volgende websites
Voeding
Aloe Vera
Tropical worldfoodWist je dat...

DierenwelzijnsCheck bij 100 restaurants

Doe je mee aan diervriendelijk eten?

De DierenwelzijnsCheck is een platform dat consumenten helpt om diervriendelijke keuzes te maken. Naast de ruim 200 beoordeelde dierlijke producten hebben we ook 100 restaurants beoordeeld op dierenwelzijn. ....
Lees verder op wistje dat.